Segítségnyújtás a fogyatékossággal élő, menekült gyermekek számára Nyíregyházán

Csodavár Nyíregyháza, 2022.03.01

A Csodavár Nyíregyháza inkluzív fejlesztő központunkban most azokon szeretnénk segíteni, akikhez a legjobban értünk: a fogyatékkal élő gyerekeken, azokon, akik most otthonuk és megszokott foglalkozásaik elhagyására kényszerültek.

Nekik különösen nehéz lehet a kialakult helyzetet feldolgozni. Szeretnénk, ha szokásos fejlesztéseik legalább részben megvalósulnának. Amiben szakembereink segíteni tudnak ingyenesen és azonnal:
- tanácsadás
- állapotfelmérés
- szülőkonzultáció
- fejlesztés 
- játszóház használata

Fogadni tudjuk a menekült családok közül azon 0-12 éves korosztályú fogyatékossággal élő gyerekeket és szüleiket, akik beszélnek magyarul. Hétköznapokon 8-19 óra között, telefonos előzetes egyeztetés és időpont megbeszélés szerint kapacitásaink függvényében folyamatosan.

Aki tud olyan családot, aki ilyen helyzetben van, kösse össze velünk.

Ezen a számon lehet bejelentkezni hozzánk: recepció +36706304868. A szükséges segítségnyújtás megállapítása miatt fontos, hogy először telefonon beszéljünk a családokkal.

Aki szeretné törekvésünket támogatni, hogy minél több ingyenes fejlesztő órát tudjunk adni, ezen a bankszámlaszámon adományozhat erre a célra: 11600006-00000000-79848891

Vagy weboldalunkon keresztül ITT!