Segítségnyújtás a fogyatékossággal élő, menekült gyermekek számára Budapesten

Csodavár Alapítvány, 2022.03.07

A Csodavár Budapest Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház is bekapcsolódik a menekült gyerekek megsegítésébe. Már meg is talált minket egy Budapestig eljutott anyuka kisfiával és ugyanígy szeretnénk fogadni kapacitásainkhoz mérten másokat is, akiknek ingyenesen és azonnal felajánljuk szolgáltatásainkat. Akinek eltérő fejlődésmenetű gyermekével kellett kiszakadnia a megszokott környezetéből, igyekszünk szakembereinkkel is segíteni, valamint 2 óra önfeledt szórakozást adunk a hozzánk forduló menekült gyerekeknek játszóházunkban és kültéri játszóterünkön.

Aki ismer olyan magyarul beszélő menekülteket Budapesten (leginkább XV.ker és környéke), ahol 0-12 éves gyermek is van és szükségük lenne fejlesztő foglalkozásra, játékra, lelki töltődésre, keresse a Csodavár Budapestet telefonon, hogy egyeztethessünk velük. Kapacitásunkhoz képest igyekszünk nekik szakértő segítséget adni, illetve játszóház és kültéri játszótér használatot biztosítani hétköznapokon 8.00-19.00 között.

A Csodavár Budapest recepcióján várjuk a telefonos bejelentkezéseket: +36 20 353 1021
A szükséges segítségnyújtás és a kapacitások tervezése miatt fontos, hogy először telefonon beszéljünk a családokkal. A megosztásokat megköszönjük.

Aki szeretné törekvésünket támogatni, hogy minél több ingyenes fejlesztő órát tudjunk adni, ezen a bankszámlaszámon adományozhat erre a célra: 11600006-00000000-79848891
Vagy weboldalunkon keresztül: https://www.csodavarak.hu/tamogatas